Welkom bij DigiOplossing

Zit u ook wel eens achter de computer met een digiprobleem? Wilt u iets doen op uw computer of smartphone, maar u krijgt het niet voor elkaar? Soms lukt het niet op een bepaalde manier, dan moet het op een andere manier. DigiOplossing biedt de oplossing voor computerhulp en websites. Zo bespaart u uw kostbare tijd.

Waarmee helpt DigiOplossing?

Of u nu niet kunt inloggen, het beeldscherm van uw e-mailprogramma wilt aanpassen, uw computer wilt opschonen, advertenties op uw Facebook-pagina wilt zetten, klanten wilt werven via een eigen website, een website met uw portfolio of wilt whatsappen op de computer: geen vraag is te gek voor DigiOplossing.

Waarvoor staat DigiOplossing?

DigiOplossing voor computerhulp en websites staat voor:

 

DigiOplossing - Computerhulp aan huis

DigiOplossing helpt iedereen met problemen met de computer of smartphone in de vorm van concrete oplossingen en/of lessen. De computerhulp en smartphonehulp van DigiOplossing betreft een ruim pakket.


DigiOplossing - Websites

Heeft u geen tijd of geen kennis, maar u wilt wel een betaalbare site die gemakkelijk is in onderhoud, dan is DigiOplossing de oplossing voor u! DigiOplossing maakt een website naar uw wensen. De mogelijkheden zijn divers.


DigiOplossing - Contact

E-mail: digioplossing@gmail.com
Telefoon: 06 - 29203837 (09:00 - 17:00 uur)
Website: digioplossing.nl 
Ga naar Contactformulier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright DigiOplossing